Facebook - B&B de Pepersteeg Facebook Tripadvisor - B&B de Pepersteeg Tripadvisor 2SKiP - B&B de Pepersteeg Volg ons!

Omgeving

Vanuit B&B de Pepersteeg kunt u heerlijk fietsen, wandelen en culinair genieten. Lees hier wat er nog meer te beleven valt in B&B de Pepersteeg.

Eten & Drinken

De Verkeerde Wereld

De naam van ons Petit restaurant verwijst naar een vroeger moerasgebied op Marken waarop het pand is gebouwd. De Verkɘɘrde Wereld is een cafetaria annex petit restaurant met een uitgebreide menukaart. De gerechten zijn vers gemaakt en vooral de vis is van een uitstekende kwaliteit. Naast het aanbieden van de allerbeste frites (zelf gesneden), een zeer goede huisgemaakte soep, kan men er allerhande dranken, bieren en een goed glas wijn nuttigen.

Verder is het een typisch trefpunt voor veel lokalen, die mede zorgen voor een goede informele sfeer.

De Taanketel

Bij Brasserie de Taanketel kunt u genieten van een kaart die minimaal iedere 3 maanden wisselt om zo steeds seizoensgebonden producten aan te bieden. Wij doen dit in een ongedwongen sfeer. U kunt genieten van uiteenlopende gerechten en gerechtjes.

Activiteiten

Waterland

Als u logeert in onze gezellige Bed & Breakfast De Pepersteeg op ons mooie eiland Marken, kunt u binnen de gemeente Waterland genieten van de volgende activiteiten.

Voor meer informatie klikt u op het logo van ons Waterland.

  • Zien, Doen en Beleven
  • Varen, Fietsen en Wandelen
  • Winkelen